Foto & Video

Våra ord

Begravningen Artiklar/pressklipp Gästboken Startsidan


Mickes gästbok under 2008

Här finns alla inlägg som har gjorts i gästboken under år 2008.

December  November  Oktober  September  Augusti  Juli  Juni  Maj  April  Mars  Februari  Januari


Älskade Micke

Just hemkommen från en härlig Valborg med alla de våra. Vår allra nyaste sessa var med för första gången. Syskonbarnen dina sprang omkring och lekte med hundarna, klättrade i träden, kastade kottar i elden och brände sina korvar sotiga.Vi vuxna hade mycket att prata om där vi satt tätt tillsammans medan kvällen mörknande och elden falnade. En ljuvlig kväll men som du saknades. Som alltid, som alltid. 

 

mamma Onsdag, 30. April 2008 21:33

 


Värme och tankar till Din familj, denna kväll när våren sjunges in.Utan er,älskade ungar. Gullvivor så många på vår tomt, och en bukett i en vas. Så är det. 

 

Jennifers mamma Onsdag, 30. April 2008 19:26

 


Jag tänder ett litet ljus i mitt inre för dig och din familj Micke!Jag kan förstå din familjs stora sorg,själv förlorade jag min pappa i en lägenhetsbrand. Nu första maj e det 4 år sedan. Kan inte låta bli att bli ledsen när jag läser om vad som hänt dig. Vila i frid. Linda 

 

Linda Tisdag, 29. April 2008 21:19

 


Micke, min älskade Micke

 

Just hemkommen från ännu en lång arbetsdag.Stunderna här hemma är inte många nuförtiden. Övenattningsväskan är ständigt packad.Men var jag än är och vad jag än gör så finns du i mina tankar och i mitt hjärta. Alltid, alltid,alltid.

 

De senaste dagarna har det varit försommarvarmt.De späda löven har slagit ut och äppelträden står i knopp. Fjärilar och humlar dansar runt i yrvaken glädje och de första sädesärlorna har kommit. Jag gläds åt allt samtidigt som jag sörjer att du inte får vara med.Du som själv föddes i försommartid, då när allt låg nytt och oförstört. Då när jag höll dig tryggt i min famn och hela framtiden var din.

 

Micke, min Mikce, så du fattas mig. 

 

mamma Onsdag, 23. April 2008 18:55

 


Mitt hjärta är en bur. Du är den glada fågel, som

sluppit ut därur.

Du sjunger väl en sång om trohet intill döden. Och

livet har sin gång.

Du som åt tiden ler och svävar över månen, är inteensam mer.

Du fann din melodi den stund då hjärtat sprängdes och

du blev fri."

 

 

/ o jansson / 

 

lonesome Måndag, 21. April 2008 16:31

 


Älskade Micke

 

Hela himlen gråter idag och ändå sjunger fåglarna alldeles obekymrat. Kan det vara som så att de sjunger om något jag inte vet.Om något de ser, något de känner där i sin jublande frihet helt när himlen.

 

Saknar dig så. Skulle vilja prata med dig om allt ofattbart som hänt och händer just nu. Gör det på mitt sätt men du är så tyst.Åh, min älskling du är så tyst. 

 

mamma Söndag, 13. April 2008 10:25

 


I wrote your name on a stone

but the weather took it

 

I wrote your name in the sand

but the water took it

 

I wrote your name on a paper

but the fire took it

 

I wrote your name in my heart

and it will always be there. 

 

lonesome Måndag, 7. April 2008 15:57

 


Älskade Micke

Så har då vår allra minsta prinsessa fått sina namn. Namn som binder samman våra familjer i generationer bakåt och länder emellan. Kanske var ni många där borta i er evighet som såg och gladdes.

 

När din lillebror och hans C sjöng sin kärlekssång för sin lilla var vi många som grät av kärlek, glädje och rörelse.

 

Jag och B grät också över er som saknades denna oförglömliga stund. Vi saknade er, våra för alltid älskade söner, prinsessans enda farbror och enda morbror,du och Kenny Båda borta, så ofattbart hastigt borta.Ingen mer kvar på den manliga sidan.

 

Men kanske var ni med ändå.Kanske spelade Kenny på sin gitarr och kanske sjöng du med. Kanske var det så.Jag tyckte mig höra din röst. 

 

mamma Torsdag, 3. April 2008 07:16