Foto & Video

Våra ord

Begravningen Artiklar/pressklipp Gästboken Startsidan


Mickes gästbok under 2010

Här finns alla inlägg som har gjorts i gästboken under år 2010.

December  November  Oktober  September  Augusti  Juli  Juni  Maj  April  Mars  Februari  Januari


Då har vi som blev kvar, överlevt, ännu ett år.

Kärlek i mängder. Kärlek i "överdoser". 

 

Jennifers mamma, Måndag, 28. Juni 2010 20:13

 


Älskade Micke

Midsommarafton. Din grav är fylld med de vackraste sommarblommor jag kunde hitta. Plockade vid ängen ner vid sjön.Ängen där vi alla dina år inledde vår midsommar och där nu så många andra börjar samlas. Efter att ha förlorat dig firar vi fortfarande midsommar, men på just den ängen bara några meter bort från din grav, nej inte där.

Satt länge och pratade med min ungdomsvän E.Hennes son grav är alldeles intill din, lika få år på jorden fick ni.Och lika våldsamnt blev ni tvingade att lämna. Vi satt där och tänkte på er som små, som tonåringar och som vuxna vackra män. Vi tänkte på alla drömmar som försvann med er samtidigt med en bit av våra hjärtan. Mitt i det kunde vi skratta och prata om en massa annat.Om hennes kolonilott, om allt mitt. Så förunderligt är livet att två mammor kan sitta framför sina söners gravar en vacker midsommrafton och skratta.Om än med gråtande hjärtan. 

 

Mamma,  Fredag, 25. Juni 2010 11:50


Ville bara lämna ett litet avtryck, en liten hälsning, genom några små, få ord här Micke.

Midsommar kommer, så varm och glad och fin och ljus. Ändå finns det så många som tar emot den med ett viss sting av sorg, mörker, smärta och saknad i hjärtat. Som en skugga över allt det vackra.

 

Jag tänker på de dina även denna midsommarhelg Micke. På dig, och dina nära och kära. 

 

Malin, Onsdag, 23. Juni 2010 21:43

 


Älskade Micke

En underbart vacker sommarkväll.Har suttit på terassen och fikat med din ...Så många minnen väcktes. Vi tyckte båda för en stund att du satt med oss.Som du gjorde så många gånger i den tid som en gång var.Då när allt var helt och vi tog allt för givet. Inte alltid utan sorg och besvikelser då heller för det hör ju till livet självt, blandningen av glädje och motgångar. Men ändå, det vi då tyckte var svårt är idag som en mild sommarfläkt. Ingenting går att jämföras med det liv som blev utan dig.Ingenting. Det spelar ingen roll hur åren går och hur mycket vi nu kan skratta och glädjas över det vi har. Saknaden efter dig finns alltid, alltid. Älskar dig bortom ord. 

 

Mamma. Tisdag, 22. Juni 2010 17:08


Miss you 

 

R,  Tisdag, 22. Juni 2010 14:33


If I could have just one wish,I would wish to wake up everydayto the sound of your breath on my neck,the warmth of your lips on my cheek,the touch of your fingers on my skin,and the feel of your heart beating with mine.Knowing that I could never find that feeling with anyone other than you.

 

/ Courtney Kuchta / 

 

lonesome,  Söndag, 20. Juni 2010 09:12


Älsakde Micke

 

Ditt minne lever.Kärleken består.Men åh, om du ändå vore här. Du behövs så. 

 

Mamma, Fredag, 18. Juni 2010 06:39


Älskade Micke

Om en stund ska jag till någon som kanske har sin sista dag här på jorden just idag. Sedan till en större sammankomst där många gläds med varandra i den ljuvliga försommaren. Sedan till din grav med de vackraste blommor jag kan hitta på ängen nere vid sjön. Så hem igen för en stilla stund omgiven av doften från spirean som just gått i blom.Lyssna på fågelsången, tänka mina tankar.Livet är förunderligt.Och i allt finns du, i allt saknas du. 

 

Mamma, Lördag, 5. Juni 2010 05:59

 


Älskade Mikce

Varm försommarkväll,fönstert öppet, doft från syrener. Slår in paket till vår näst minsta sessa som ser så fram emot sin födelsedag i morgon. Vi samlas, alla de dina. Massor emd kärlek, glädje och skratt blir det men åh, om du också kunde vara med. Mycket hann du uppleva under de 29 år du fick.Mer än många andra kanske för det var som om du hade bråttom att hinna med så mycket som möjligt.Kanske själen visste det ingen kunde ana. Att din framtid skulle tas ifrån dig och du från oss. Saknar dig oändligt.Älskar dig så. 

 

Mamma, Onsdag, 2. Juni 2010 18:35