Foto & Video

Våra ord

Begravningen Artiklar/pressklipp Gästboken Startsidan


Mickes gästbok under 2010

Här finns alla inlägg som har gjorts i gästboken under år 2010.

December  November  Oktober  September  Augusti  Juli  Juni  Maj  April  Mars  Februari  Januari


Älskade Micke

Nu har vi ställt om till sommartid.Snön försvinner för varje dag och allt börjar vakna igen efter en lång vinters slummer. Men inte du min älskling, aldrig mer du. Saknar dig så. 

 

Mamma, Måndag, 29. Mars 2010 04:56


Tú eres el sol.

Tú eres el mar.

Tú eres el viento.

Tú eres una rosa.

Tú eres mis ojos.

Tú eres mis lágrimas.

Tú eres todo el mundo por mí. 

 

Lagrima, Måndag, 22. Mars 2010 17:13

 


Älskade Micke

Såg någon idag som påminde så mycket om dig. Hjärtat vred sig och sig och för en stund blev allt så svårt. Dagarna går, våren känns allt mer påtaglig. Jag har lätt för skratt numera, lätt att glädja mig åt livet och allt vad det innebär men som kommer en stund som idag, någon eller något som minner om dig. En rörelse, en doft, ett ord och då faller den stora sorgen över mig. Då saknar jag dig så att jag tror jag ska tappa sansen. Då tänker jag svarta tankar om din mördare, honom som jag annars försöker att hålla från tankar och sinne. Min älskade, älskade son. Som du fattas mig. 

 

Mamma, Fredag, 19. Mars 2010 05:03

 


Älskade Micke

 

Älskar dig

Saknar dig

Bortom ord 

 

Mamma, Torsdag, 11. Mars 2010 05:09


Jag sitter och kollar ut genom fönstret. Tänker på det som hände. Varför hände det som hände. Jag saknar dej så fruktansvärt mycket och det gör nog dom flesta.Jag vill att det ska va en madröm sen vaknar jag upp och du lever.Men jag vet att det inte är nån jävla madröm. Du är borta för alltid Jag tänker på dej varje jävla dag, Saknar dej så jävla mycket. Kan fortfarade inte fatta att du har lämna oss för alltid. 

 

N, Fredag, 5. Mars 2010 17:25


Älskade Micke

Tidig morgon och som alltid är du i mina tankar. Saknar dig ,älskar dig.I varje andetag. Livet har många goda stunder numera. Mycket att glädjaS åt, mycket att vara tacksam över. Jag tror mig leva fullt ut, på riktigt leva.Så var det inte de första åren utan dig. Men i mitt hjärta finns ändå alltid en dovande smärta, ett för andra dolt rum,saknaden efter dig. Sorg i glädje och glädje i sorg. 

 

Mamma, Onsdag, 3. Mars 2010 05:37

.