Foto & Video

Våra ord

Begravningen Artiklar/pressklipp Gästboken Startsidan


 

 

 

 

 
 


Mord Tonic Bar

    Natten till den 1 september i år blev 29-årige Mikael Valladolid knivmördad på restaurang Tonic Bar på Hornsgatan 66 på Södermalm i Stockholm.

    Polisen har inga spår efter mördaren. Mikael kom dit strax före 24:00 tillsammans med en gammal vän. De skildes åt utanför och Mikael gick ensam in på krogen.

    Inne på Tonic Bar sågs Mikael tillsammans med två välklädda och kortklippta män i 20-25 års åldern. De stod och pratade i den nedre baren ända fram till cirka 01:30. Då sågs de utanför toaletten vid trappan till övre plan.

  Det såg då bistrare ut men det var inte våldsamt. Cirka 01:40 rusade den okända gärningsmannen fram och högg Mikael i magen.

 

Signalement: Mikael Valladolid var 29 år, cirka 180 cm och var klädd i mörka byxor, vit t-shirt och en modern lila stickad kofta.

    Polisen vill nu komma i kontakt med de två män som umgicks med Mikael inne på Tonic Bar.

 

Signalement: En av männen var 20-25 år, 180cm lång och var normalt byggd. Han hade kort cendréfärgat hår, spretigt skägg, mustasch och markant stora vattniga ögon.

    Polisen vill även komma i kontakt med övriga gäster som var på Tonic Bar den aktuella kvällen, framförallt de som befann sig i den nedre baren.

 

Efterlyst 2001-11-01