Foto & Video

Våra ord

Begravningen Artiklar/pressklipp Gästboken Startsidan


Mickes gästbok under 2002

Här finns alla inlägg som har gjorts i gästboken under år 2002.

December  November  Oktober  September  Augusti  Juli  Juni  Maj


Nio månader

Micke, imorgon är det nio månader sedan du dog och jag saknar dig bara mer och mer!!

 Lillasyster, 2002-05-31 21:10:57

 


Älskade son

En ny dag utan dig.

På lördag nio månader sen du lämnade oss.

Jag saknar dig mer och mer för varje dag

och älskar dig så gränslöst mycket.

 mamma, 2002-05-30 08:17:09

 


Marianne

Marianne.

Du vet att jag känner med dig och din familj.

Vi befinner oss ju i samma situation.

Önskar att jag skulle kunna åstadkomma en sådan fin

sida till minne av vår älskade Joakim.

Sköt om er alla.

Mvh Lisbeth Nyholm

 LN, Noraström, 2002-05-29 20:33:15

 


Micke

Vad fort livet kan förändras.

Det som hänt dig och din familj känns fruktansvärt orättvist.

Jag tänker ofta på dig och din familj.

Ibland kommer jag på mig själv med att sitta och små le, när jag tänker på något av våra interna skämt eller bus.

Fortfarande idag så använder jag flera av de uttryck som vi myntade på jobbet. Vi hade mycket kul.

Du var en fin (arbets)kamrat, arbetsam, lojal och full av humor.

Jag vill passa på att hälsa till din familj trots att jag aldrig träffat Er.

Jag tänker på Er.

 Malin, arbetskamrat, Spånga, 2002-05-29 16:18:03

 

 

 


Micke, min älskling

Har just pratat med lillasyster. Hört hur natten varit och hur dagen kan tänkas bli.I dag blir det som så att vi får dela upp den bit för bit, steg för steg - för att orka.

Tänk om jag kunde ringa till dig också och säga, godmorgon min älskling, har du sovit gott? Ibland ringer jag på din mobil bara för att höra din röst men vad jag än säger så svarar du inte.

Du har sovit i snart nio månader nu. Och ingenting tycks kunna väka dig. Åh, min älskling, mitt hjärta, om du bara ville vakna snart. Om du ville säga att det här bara är en dröm.Då skulle allt bli bra...

 mamma, 2002-05-29 09:12:56

 


Några enkla ord

Ville bara skriva och säga att mina tankar gick till Dig, Anna-Maria, och hela familjen Valladolid på Mickes 30-årsdag i fredags 24/5. Jag hade ingen möjlighet att skriva då tyvärr. Det är svårt att hitta några tröstens ord när något sån´t här hemskt och förfärligt händer, så jag kan bara säga att jag känner djupt både med och för er. Jag träffade Micke bara vid några tillfällen, bl.a en gång för många år sedan då Anna-Maria hade gett sig den på att para ihop oss...minns du det, Anna-Maria? *ler*. Jag hade dock även nöjet att få träffa honom några gånger på senare år och min bild av en härligt sprallig, glad och underbar kille kommer alltid att finnas kvar på näthinnan. Jag tror och är övertygad om att han finns kvar någonstans i trygghet och ro, om även inte här på jorden.

 

Kramar till Anna-Maria och resten av familjen

Annika, Nässjö, 2002-05-28 10:22:37

 


Känner med er!

Oh så fint ni har gjort till minne av Micke!

Själv har jag förlorat ett barn genom mord och anar hur ni har det.

För mig är det nästan tio år sedan nu och jag har börjat vänja mig. Jag har fortfarande fyra barn, men ett av dem finns inte här längre.

Tänker på er och önskar er alla att ni ska finna ro. Det är som det är, brukar jag säga, det finns inte längre något att ändra på.

Kramar till er alla från Eva Bäcklinder

e-mail: vsfb@spray.se

 Eva, Karlskoga, 2002-05-27 21:23:43

 


Längtan

Micke, just nu känner jag mig så ledsen så att jag inte vet var jag ska ta vägen.

Saknar dig gör jag hela tiden, men ibland, som nu, slår längtan efter dig mig till marken.

 

Om du ändå kunde komma tillbaka till oss igen, inte bara i våra drömmar, minnen och fantasier utan på riktigt. Om jag ändå fick se dig igen...

 Lillasyster, 2002-05-27 19:33:01

 


En ensam arbetskamrat

Hej Micke. Nu börjar det bli eftermiddag här på jobbet. Som vanligt är det tugnt de få dagar jag är inne att inte ha dig att prata med.

Ungefär nu, runt 16-16.30 skulle du skrika åt din omgivning för sista gången för dagen ”give me one half cup of coffe with one sugarbajt”. Engelskan var det si och så med när det gällde dig, men du kunde alltid formulera dig på både ett roligt och underfundigt sätt, mycket glädje skänkte du, även fast du inte alltid verkade tro det.

Vi firade din 30 års dag här på jobbet häromdagen förresten. Och för första gången på din dag fick vi rester kvar av tårtan.

 

Jag saknar dig.

 

Hälsningar till dig och familjen

 

Anders

 Anders, 2002-05-27 16:25:39

 


Din närvaro

Micke jag känner att du är hos mig ibland och vet att du har det bra.Jag älskar dig!

 Maria(skruttis), Jönköping, 2002-05-26 21:25:57

 


En sorglig Mors dag

I dag är det en alldeles bedrövlig Mors dag. Så tomt, så tyst utan dig. Inte för att du kom så ofta med en blomma. Du och dina syskon är ju uppfostrade med att inte fira den här dagen med presenter. Men ändå har Mors dag alltid varit speciell för mig för då har jag ofta gratulerat mig själv till att ha fyra underbara barn att älska. Det har jag fortfarande men dig Micke kan jag ju inte krama längre, inte höra, inte se. I alla fall inte på det sätt jag vant mig vid och längtar till så alldeles förtvivlat.

Älskar dig, älskar dig, älskar dig ...

 mamma, 2002-05-26 21:03:41

 


En dröm

Micke, jag drömde om dig i natt igen. Jag drömde att du levde, åh vad det gjorde ont när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm.

Jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig!!!

 Lillasyster, 2002-05-26 07:15:42

 


Till hela familjen!!

En sådan fin sida ni har gjort till er Micke! Jag har läst och tittat på alla kort... och kan inte fatta att en så'n härlig kille är borta!! Lika lite kan jag fatta att vår dotter Emma är borta. Hon dog för snart tre år sedan och hur jag har överlevt det vet jag ej... Kramar till er alla.. var rädda om varandra! En sörjande mamma Gunilla Berntsson.

 Gunilla Berntsson, Kungsbacka, 2002-05-26 01:30:56

 


Älskade Micke

Din födelsedag är över.

Vi klarade också den dagen, förunderligt nog. Blommorna blev många, bevisen på vänskap och kärlek likaså.

Men flest var tårarna.

Tårarna av längtan.

Längtan efter dig.

 mamma, 2002-05-25 16:49:31

 


Till alla i familjen Valladolid

Hittade Mickes minnessida och ana hur ni känner er idag. Eftersom jag har deltagit i några familjeträffar hos er vet jag att det alltid först blev stämning när Micke hade anlänt. Med sitt glada sätt hamnade han alltid i mittpunkten och styrde hela tillställningen.

Jag förstå att ingenting hos er kan bli som förr.

 

Hälsningar till alla från Georg

 2002-05-25 11:59:12

 


Väldigt fin sida...

ni gjort för Micke. Det är så oförståeligt, tragiskt och framförallt onödigt det som hänt. Jag känner inte er personligen men har följt er i bl a tidningar. Jag läser det mamma skriver på Vimil och gör mig så ledsen. Jag känner er sorg och mitt hjärta gråter. Jag tänker på er varje dag och ber om styrka så ni orkar fortsätta. Det som sägs att; "tiden läker alla sår", stämmer inte, man lär sig leva med det. Jag hoppas man får tag i den som gjorde detta hemska dåd och att han får sitt straff. Sköt om er allihop och ta väl vara på varandra! *kram*

 Sirrika, Upplands Väsby, 2002-05-25 07:54:05

 


Var?

Var finns du? Var är du? Du finns inte här hos oss.... borta...

 Lillebror, Vallentuna, 2002-05-25 06:37:03

 


Hej Micke!

Grattis Vännen.

Känns som en evighet sedan jag satt hemma hos dig och fikade. Vi kollade på gladiator, vi fikade, skrattade och filosoferade om livets goda och onda. Det var i augusti. Innan dess har vi hunnit med en del fika kolla film och filosoferande. Saknar dessa stunder oerhört mycket och tänker på dig dagligen. Vi tränade mycket Thai och styrketräning tillsammans, och vi kom varandra riktigt nära. Nu är träningen inte lika rolig utan dig, utan man får kämpa på ensam med sina tankar. Nu när sommaren är här så tänker man på fotbollen som vi brukade spela på flygfältet, dina hårda skott och alla garv vi delade. Men det är ändå bara bra minnen, som jag har kvar och kan tänka på och skratta för mig själv. Jag och mina andra vänner använder dagligen fraser som du influerat oss med, varje dag använder vi ord som "Wyyyyys" eller "bobushkin" "popushkin" och tänker på dig och garvar. Grattis Micke, saknar dig. Det var en stor bit i tillvaron som försvann.

Hälsar även till din familj och dina andra vänner.

Jag är glad för den tid jag fick med Micke, han var en väldigt god vän.

Kram!

 Martin Andreasson, Vallentuna, 2002-05-24 22:27:50

 


Grattis Micke

Vilken fin hemsida du fått lagom till den födelsedag. För även om du inte kan fira din födelsedag tillsammans med din familj och vänner så tror jag ändå att på något sätt finns hos dom för alltid. speciellt en sådan här dag. För jag vet hur mycket ni betydde för varandra.

 Glenn, Motala, 2002-05-24 16:19:36

 


Valla

Det är få dagar du inte finns i mina tankar.

 

Du har varit med och format det jag står för och värderar.

Det är dig jag stolt pratar om när jag idag beskriver en värdefull del av mina år.

Du har starkt påverkat mina vägval i livet, mycket som gör att jag idag är den jag är.

Jag känner att jag inte bara har förlorat en kär vän, utan en del av det jag står för.

 

Vi är alla mitt i livet och ser ibland inte hur tiden rasar förbi. Du har fått mig att tänka på att stanna upp, att värdesätta de nära vi har omkring oss.

 

Thomas Hedwall, Göteborg, 2002-05-24 14:26:54

 


Marianne och övrig familj

Även om jag inte känner Micke så förstår jag er smärta som är extra stark idag. Så kommer det alltid att vara den här dagen. Jag tycker att du Marianne skrev så fint på Vimils hemsida. Liksom du är jag tacksam för de åren (23) jag fick med min Andreas, men våra söner skulle ju naturligtvis överlevt oss. Bra initiativ med de röda ballongerna för det hjälper att göra något konkret. Efter Andreas begravning samlades hans kamrater på Hagakullen och skickade upp ballonger med hälsningar till Andreas, ”ängla-mail”.

 

Det finns en glädje

större än sorgen

Glädjen att minnas.

 

En tröstekram till er alla

 Gunilla Eld, Solna, 2002-05-24 13:39:28

 


Kära Micke

För mej och Malle är det nästan outhärdligt att skriva

dessa rader. Som bäste vän till Henrik har vi alltid

känt lite extra för dej. Det var alltid lika roligt

att träffas och saknaden är stor.

Våra tankar går ofta till dig och din familj.

Vi kommer aldrig att glömma dej Micke!

 Björn och Malle, Vallentuna, 2002-05-24 11:55:11

 


Micke, jag kände inte dig men jag har lärt känna din storasyster och förstått att du var en alldeles, alldeles speciell person. Att du var enormt älskad och att du idag fattas dem så oerhört. Jag hoppas och tror också att det finns något på andra sidan- att detta inte är slutet, och att vi alla kommer att återförenas någon gång.

 

Anna-Maria,

det är en jättefin sida. Tänker mycket, mycket på er idag.

 

Kramar Lidia

 2002-05-24 08:52:40

 


grattis micke

Hej Tina

heter jag vill ge en födelse dags hälsning

hoppas du får en fin dag mycket blommor

jag förlorade våran son kim den 24/12 2000

han dog i min mage i vecka 36 . så jag kan nästan förstå din mamma syskon det finns så mycket kärlek

man aldrig får ge er sorg saknad finns också varje dag

 

1981 körde min storebror ihjäl sig han var då 26 år han fyllde i går 23/5 han föddes 1955

 

kram till er från Tina som tittade in vsfb

 2002-05-24 08:22:19


Tack för åren vi fick

Micke.

Det är tidigt på morgonen. Din 30 årsdag, din första födelsedag utom räckhåll för våra kramar.

 

Har suttit uppe inatt och tänkt på hur det var när du föddes. Du var och förblev (och är!)just så vacker, så unik, så underbar som vi drömt om. Har tänkt på alla planer och drömmar våra och dina. Allt som blev gjort och allt som vi trodde att vi skulle hinna med.

 

Älskade, älskade Micke. Det gör så ont att leva utan dig, hjärtat värker, kroppen slits itu. Det är nästan inte att uthärda.

 

Men ändå vill jag tacka livet för att just jag får vara din mamma. Att just jag fått vara nära dig och älska dig. Älska dig gränslöst nu och för alltid.

Tack till livet att du, just du är min son.

 mamma, 2002-05-24 07:29:33

 


Din födelsedag

Micke, du fyller 30 år idag och det är så svårt att du inte är HÄR!

Jag skulle så vilja se dig klämma på paket och "svulla" på mammas smörgåstårta.

I stället så går vi idag till din grav och släpper upp 30 ballonger som en hälsning för vår kärlek till dig.

 

Jag älskar dig, saknar dig och fast du inte här så är du ändå ständigt så nära mig.

 

Kram från lillasyster

 Helena, Vallentuna, 2002-05-24 06:42:24

 


Micke, 30 år idag

Kväll efter kväll

natt efter natt

dag efter dag

fyllda av längtan

längtan efter dig

 

Rösten, din djupa

Skrattet, ditt stora

Tårarna, så heta

Famnen den trygga

Kärleken, den gränslösa

Allt fattas oss!

 

Kväll efter kväll

natt efter natt

dag efter dag

fyllda av gråt

gråt efter dig

 mamma, 2002-05-24 06:21:35

 


Det var en fin sida

Det var en fin sida du har gjort Thomas, som vanligt vet jag inte vad jag ska säga eller skriva så att det inte bli nåt fel, jag är ganska klumpig av mig...Ville bara hälsa er och säga att om ni behöver nåt så ställer jag alltid upp.....Eran vän Dariusz Czachorowski

 Dariusz, Vallentuna, 2002-05-24 00:00:03

 


Micke, min älskling

Den här tiden för 30 år sedan låg du tryggt i min mage. Jag och pappa och storasyster väntade på dig så.

Storasyster hade en älsklingsdocka som hon kallade Mikael och hon ville att, om det blev en lillebror, så skulle han ha det namnet. Och så blev det.

 

Vi väntade och vi längtade. På att få krama dig och hålla om dig.

Det gör vi nu också men nu utan att veta hur länge vi ska vänta, hur länge vi ska längta.

 

I går samlades vi, de dina, för att förbereda din 30 årsdag den 24 maj. Vi valde foton till din hemsida och tänkte på hur vi kunde smycka graven.

Graven! Micke, det är bara inte att fatta!

 mamma, 2002-05-06 07:44:40

 


Älskade son

Jag kan inte förstå att du är borta

jag vet men förstår i alla fall inte

längtar så väldigt efter dig

älskar dig, älskar dig

mamma

 2002-04-24 20:39:04

 


Älskade lillebror

Åtta månader har snart gått sedan du satt här mitt emot mig och vi pratade om stort och smått. Eller var det 8 minuter sedan? Eller åtta år? Inte kunde jag ana då att en så vardaglig och obetydlig stund skulle bli en av mina viktigaste stunder i livet.

Älskade bror jag saknar dig mer än ord kan beskriva.

Anna-Maria

 Anna-Maria, 2002-04-23 23:30:27